De werkzaamheden in de regio’s zijn vanwege het Corona virus uitgesmeerd over een langere periode. Dit betekent dat Samen de diepte in langer actief zal zijn in de regio’s om kennis te verzamelen en opgedane kennis te delen. Wij gaan tot zeker eind 2020 door en zijn in gesprek met partijen over een vervolg in 2021. Ondertussen werken wij aan ons concept ‘huiswerk klaar’, dat op deze website gedeeld zal worden. Het idee achter ‘huiswerk klaar’ is dat vanuit het werkveld bodem/ondergrond meerdere ‘kaarten’ gespeeld kunnen/moeten worden om het ‘spel’ te spelen. Oftewel om bodem en ondergrond op een volwaardige manier mee te nemen in de maatschappelijke opgaven en instrumenten van de Omgevingswet. ‘Huiswerk klaar’ betekent: goed voorbereid zijn. Zoals alle producten van Samen de diepte in zijn de kaarten een co-creatie tussen de regio’s en het consortium. Kijk op deze site om altijd de meest actuele resultaten te zien!