Verdiepende labs voor het maken van bodemregels

Ontdek hoe de vervolgstappen in jouw plan het beste gemaakt kunnen worden

Het afgelopen jaar heeft het programma Bodembeheer van de Toekomst heel veel kennis opgebouwd en gedeeld op deze website. Je vindt hier tientallen zinvolle documenten, juridische frames en behulpzame webinars. Allemaal gegroepeerd per bouwsteen of thema. Neem dus gerust een kijkje als je vragen hebt.

Maar, omdat er zoveel behoefte is aan kennis, vooral over hoe je echt aan de slag kunt met de nieuwe omgevingswet, gaan we door in 2022! Opnieuw zullen we diverse werksessies organiseren. Met regio’s, gemeenten en omgevingsdiensten. Allemaal met het doel om zoveel mogelijk beleidsmedewerkers en uitvoerders zo praktisch als mogelijk op weg te helpen met het maken van bodemregels voor in het omgevingsplan. 

Want, iedereen herkent zich hier wel in: hoe goed je je ook hebt ingelezen, hoe fijn de ondersteuning ook was, als je echt moet beginnen is het toch spannend. Zie ik iets over het hoofd? Moet ik misschien een andere opgave meekoppelen? Hoe doen anderen het en kan daaruit iets overnemen?

Juist voor deze gemeenten, regio’s en omgevingsdiensten hebben we goed nieuws. Ben jij niet meer een beginner, maar al echt klaar voor grote stappen? Dan willen we dat avontuur graag met jullie aangaan! Oftewel: wij organiseren een setting waarin jouw team, tegelijk met andere regio’s of gemeenten, de volgende stappen naar concrete regels voor jullie omgevingsplan gaat maken.

Je werkt aan je eigen plan. Onderweg sparren we met elkaar en ontdekken we hoe deze stappen het beste kunnen worden gemaakt. Wij zetten onze kennis in voor jullie plan en verbinden zo lokale kennis met expert input. En vervolgens geven wij deze ervaring door aan de andere gemeenten en regio’s, die nog niet zo ver zijn.

Schrijf je nu in voor een verdiepende sessie!

Is jouw regio, gemeente of omgevingsdienst al concreet aan de slag met het maken van bodemregels en zou jij dit graag samen met andere partijen verder willen uitwerken, ook samen met onze producten en onze begeleiding? Geef je dan op via het formulier op onze site! Heb je vragen, neem dan contact met ons op via bodembeheervdtoekomst@samendedieptein.nl.

De inschrijving is inmiddels gesloten.

Disclaimer: Wij kunnen helaas maar een beperkt aantal labs organiseren. We zoeken naar voorbeelden die door zoveel mogelijk teams in het land als herkenbaar worden ervaren. Omschrijf je probleem/fase/vraag dus zo goed mogelijk, maar wees erop voorbereid dat we waarschijnlijk niet iedere aanvraag kunnen honoreren.